Groepen & bedrijven

De Pastorie biedt je een super locatie aan voor een groepsuitstap, of het nu gaat om vrienden, je collega's of je familie. Groepen tot 18p zijn bij ons aan het juiste adres om te komen logeren. Maar ook als je niet wil overnachten vind je hier wat je zoekt. Samen tafelen kan perfect in onze living, ook vergaderen in alle privacy en met aangepaste catering zijn voor ons gesneden koek. Indien het weer het toelaat kan ook onze tuin een prachtig kader bieden.


Voor bedrijven of verenigingen die willen vergaderen vind je hier onze basisofferte. Ook werken we graag op maat met jou iets uit dat nog beter aansluit. Voor teambuildings werken we samen met de volgende externe partners:


  • Goeddoeners: wil je eens iets anders dan een klassieke teambuilding en ben je op zoek naar een manier om samen iets goeds te doen voor de wereld, dan kan je bij goeddoeners terecht voor een leuke activiteit met sociale impact.
  • Wijnsafari: voor een mix van wijncultuur, natuurpracht en avontuur boek je vanaf 4p een wijnsafari. De tours vertrekken vanuit onze mooie dorp Gors-Opleeuw.

Bedrijven

Vraag hier een offerte aan op maat