Overnachten

Ons hotel telt 6 kamers. Kom alleen of met z'n tweetjes, uw hele gezin of zelfs een gezellige bende tot 16 personen. We bieden je een heerlijke plek om ├ęcht tot rust te komen, lekker lokaal te ontbijten en de regio Haspengouw te ontdekken.


Al onze kamers hebben een eigen badkamer, met handdoeken en bedlinnen. Op de gang van de eerste verdieping vind je ook een honesty bar met frisdranken, bieren, wijn, koffie en thee. In het hotel zijn er 4 kamers op de eerste verdieping, 2 standaardkamers en 2 grote kamers. Op de zolderverdieping liggen nog 2 grote kamers. Op deze laatste twee is het mogelijk tot 2 bedden per kamer bij te plaatsen. Babybedjes zijn gratis te verkrijgen op aanvraag.


De formule is steeds kamer en ontbijt. Alle prijzen die je ziet in ons online bookingsysteem zijn inclusief een uitgebreid ontbijt.

De normale ontbijturen zijn tussen 8u30 en 10u, maar we kunnen een ontbijt vroegere aanbieden op vraag vanaf 7u. Moet je nog vroeger uit de veren, dan zetten we met veel liefde een ontbijtje voor je klaar.

Kom bij ons logeren in de oude pastorie

Grote kamer

Grote kamer

2 (+1)
Standaardkamer

Standaardkamer

4

Ik wil reserveren...