Boek jouw verblijf
Reserveren
Boek jouw verblijf
En ontvang € 5 korting!

Niet zomaar een hotel, maar ook een sociale werkplaats met een hart voor mens en natuur

In hartje Haspengouw, een fruitig en zacht glooiend landschap, ligt Gors-Opleeuw, één van Vlaanderens mooiste dorpen, Haspengouw op z'n Haspengouwst. Het is een plek waar je rust en natuur vindt, en waar de geschiedenis nog aan de oppervlakte ligt: drie kastelen, een oude dorpsoven, een wijnboomgaard en de voormalige pastoorswoning. De oude pastorie werd omgetoverd tot een sfeervol hotel, een verrassende bistro en een restaurant waar bio en lokaal een ereplaats kregen.

 

Ons hotel is een project in sociale economie en maakt deel uit van De Wroeter Maatwerkbedrijf vzw.

Slaap als een reus, slaap als een roos

Ons hotel telt 6 kamers. Kom alleen of met z'n tweetjes, uw hele gezin of zelfs een gezellige bende tot 16 personen. We bieden u een heerlijke plek om écht tot rust te komen, lekker lokaal te ontbijten en de regio Haspengouw te ontdekken.

Grote kamer

Grote kamer

2 (+1)
Standaardkamer

Standaardkamer

4

Wat zit er allemaal bij...

 • Een overdekte diefstalveilige fietsenstalling met oplaadmogelijkheid
 • Elke kamer heeft een moderne badkamer met douche, één grote kamer heeft een bad.
 • Alle kamers zijn mogelijk met enkele bedden (twins) of een dubbelbed.
 • TV op de kamer
 • Handdoeken en beddengoed
 • Gratis draadloos internet
 • Gratis babybed mogelijk (wel doorgeven bij reservatie)
 • Gratis koffie/thee op de gang
 • Ontbijt inbegrepen, op do, vr en za ook mogelijk te dineren mits reservatie
 • Van april tot november is ook onze bistro geopend en kun je ter plaatse wat eten/drinken

Ontdek meer

Boek jouw verblijf
Reserveren
Boek jouw verblijf
En ontvang € 5 korting!

Zet je tanden erin!

Lees er de recensies gerust op na, wij laten ons opmerken door een lekker ontbijt in de mooie tuin of gezellige living. Ons ontbijt barst van de bio- en streekproducten, lokale kazen, Wroeter confituren, Wroeter brood van korte keten graan en voor wie wil eitjes van gelukkige kippen...Lekker én duurzaam gaan hand in hand. Ook plant-based mogelijk. Glutenvrij kan ook op aanvraag.


Onze lunchpakketten zijn perfect voor wie graag erop uit trekt en in een fruitboomgaard een picknickdekentje uitspreidt. Je kan zelfs een knapzak lenen, je moet alleen zelf nog een goede stok zoeken en hopla...je bent klaar om je tanden in de Haspengouwse heuvels te zetten. In het lunchpakket zitten 2 belegde wroeterbroodjes, een wroeterappelsap, een stuk bio-fruit, wroeter koek en Oxfam chocolade.


De Wroeter

We kijken naar talenten en proberen deze te ontwikkelen.

De Wroeter

De Wroeter Maatwerkbedrijf is een tewerkstellingsproject, we ondersteunen mensen in hun persoonlijke groei, kijken naar talenten en proberen deze te ontwikkelen. De juiste mens op de juiste plaats, en de principes van gelijkheid en respect voor de eigenheid van elke persoon, daar staan we voor!


 • Bio fruit en groenten
 • Natuur- en landschapsonderhoud
 • Verkoop en logistiek van streeproducten
 • Semi-industrieel werk
 • De Pastorie, Herberg Het Klokhuis en Koe-vert in Kiewit

Groepen

De Pastorie biedt je een super locatie aan voor een groepsuitstap, of het nu gaat om vrienden, je collega's of je familie. Groepen tot 18p zijn bij ons aan het juiste adres om te komen logeren. Maar ook als je niet wil overnachten vind je hier wat je zoekt. Samen tafelen kan perfect in onze living, ook vergaderen in alle privacy en met aangepaste catering zijn voor ons gesneden koek. Indien het weer het toelaat kan ook onze tuin een prachtig kader bieden.


Groepen tot 56p kunnen ook komen logeren/ vergaderen of een event organiseren in onze groepsaccomodatie vlak langs het hotel: herberg Het Klokhuis.

Ik wil reserveren...